„Mond: Ben Ali dobio moždani udar i nalazi se u komi

Izvor: Politika, 17.Feb.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mond": Ben Ali dobio moždani udar i nalazi se u komi

PARIZ – Svrgnuti tuniski predsednik Zin El Abidin ben Ali dobio je moždani udar i nalazi se u komi, piše danas francuski dnevnik „Mond”.

Ben Ali je primljen u specijalnu bolnicu za saudijske prinčeve u Džedi, i njegovo stanje je „zabrinjavajuće”, piše „Mond”.

Zbog bezbednosnih razloga u bolnicu je primljen pod lažnim identitetom, a njegova supruga Lejla ben Ali „nije više pored njega”, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << taj list.

Neimenovani diplomata je rekao francuskom dnevniku da je provremeni premijer Tunisa Muhamed Ganuši „u toku i da prati situaciju iz sata u sat”.

Za Ben Alija, svrgnutog u narodnim protestima u Tunisu u januaru, se već nekoliko godina govori da je bolestan.

Tanjug

objavljeno: 17.02.2011

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.