Izvor: Piplmetar.rs, 28.Okt.2023, 07:30

Moli tatu za oproštaj: Aleks Nikolić stravično pati što trudnoću prolazi bez očinske ljubavi

Otac Aleks Nikolić još uvek nije čestitao na prinovi
Aleksandra Nikolić čeka ćerku sa Filipom Carem, ali dok se raduje bebi tišti je što se njen otac nije javio, ni čestitao, ni obradovao unučetu. Posle prve sezone Zadruge, njih dvoje su nakon dugo vremena obnovili kontakt i tada joj je otac poklonio auto. Međutim posle toga joj se više nikada nije javio.
Instagram

Otac Aleks Nikolić živi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Parizu, zarugarka očajava što nemaju kontakt – Aleksandra je mnogo tužna što nemaju kontakt, što ga ne interesuje kako je. On navodno živi negde u Parizu. Očekivala je da će je potražiti ili bar nazvati kada se pročulo da je u drugom stanju, međutim ništa od toga.
Pročitajte Aleks se u trudnoći potpuno promenila – Više nije bomba, sada izgleda skroz drugačije (foto) – Iako je njenoj majci radio užasne stvari, Aleksandra ceo život vapi za očinskom fi gurom i sada mu javno traži oproštaj za sve ružno što mu je javno priredila – kaže za Svet izvor blizak Nikolićevoj.
Instagram

Otac mi se ne javlja, nemamo komunikaciju i to me boli. Istina je da je on zlostavljao moju majku, to me je poremetilo i zato sam i krenula lošim putem. To je bilo maltretiranje, izbijanje zuba, silovanje, to su neke užasne cene koje ja pokušavam da  zaboravim – pričala je Aleksandra koja je detinjstvo provela kod bake i deke, dok je majka pevačica pokušavala da ih prehrani.
Pročitajte Aleks Nikolić spremna da oprosti Caru: Ovo je uslov koji će morati da ispuni ako želi da vidi ćerku – Oca sam upoznala sa 11 godina, on je zvao moju mamu i rekao da je u Beogradu da me dovede u Mek na Slaviji. Ja nisam imala osećaj šta je tata, šta znači imati tatu… I ulazi jedan čovek, visok, pruža mi ruku i kaže ‘Zdravo sine, ja sam tvoj tata’. On je tu bio par dana, mama me je pustila da šetam sa njim… Ali je sve krenulo nizbrdo kada sam malo odrasla… Ja sam znala samo da se on zove Aco – ispričala je Aleks i priznala da je jednom prilikom, braneći majku, oca napala nožem.
Ata images

– Znaš koliko sam puta videla scenu da je moj tata tata silovao mamu! Tukao je i silovao ispred mene! Slomio joj je vilicu, ubijao je! Nije ga prijavljivala, plašila se. Ja sam se jednom zaletela na njega da ga ubijem makazama… Ne znam što ovo pričam – priznala je Aleks, koja uprkos svemu želi da njen otac bude tu kad se beba rodi.
Podsećanja radi,
AUTOR: SVET časopis
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.