Mogla si i nešto drugo da obučeš (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Mar.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogla si i nešto drugo da obučeš (FOTO)

Na Nedelji mode u Parizu sinoć je predsavljena nova Rijanina Fenty x Puma kolekcija.

Foto: AP, Thibault Camus

Lepotica sa Barbadosa imala je čast da njene modele manekenke prošetaju u Narodnoj biblioteci u Parizu, ali... Nekako ne možemo da se odlučimo šta je bilo manje primereno.

Modeli sami po sebi (koji nisu ni "za po kući"), činjenica da je ovo njena treća kolekcija i da je revija bila u Narodnoj biblioteci (!), to što je pista bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << praktično na stolovima, pa su manekenke vrckale između lampi za čitanje ili to što se Rijana na kraju publici poklonila u bade-mantilu.

OK, formalno nije u pitanju bade-mantil, već "kaput" iz njene kolekcije, ali da kaput koji izgleda kao bade-mantil... Kad bolje razmislite, nameće se pitanje kome je uopšte palo na pamet da bi to sve zajedno moglo da bude dobra ideja.

Uostalom, evo galerije, pa procenite sami:

Prisetite se stare kolekcije (FOTO)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.