Modrić otkrio kako mu je Zidan pomogao da osvoji Zlatnu loptu

Izvor: Večernje novosti, 04.Dec.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić otkrio kako mu je Zidan pomogao da osvoji Zlatnu loptu

Jednu stvar nikada neću zaboraviti. Kada je Zidan postao trener Reala 2016. godine pozvao me u kancelariju i rekao mi je jedan dan nakon treninga kakvog me vidi kao igrača i šta očekuje od mene, kaže Luka Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić otkrio je da je njegov bivši trener u Real Madridu Zinedin Zidan predvideo da će jednog dana osvojiti Zlatnu loptu "Frans fudbala".Modrić je sinoć, na svečanosti u Parizu, proglašen za najboljeg fudbalera sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u godini ubedljivim brojem glasova (753), ispred Portugalca Kristijana Ronalda (476) i Francuza Antoana Grizmana (414)."Jednu stvar nikada neću zaboraviti. Kada je Zidan postao trener Reala 2016. godine pozvao me u kancelariju i rekao mi je jedan dan nakon treninga kakvog me vidi kao igrača i šta očekuje od mene. Da sam mu važan deo tima i da me vidi kao nekog ko može da osvoji Zlatnu loptu", rekao je Modrić za "Frans fudbal".Modrić je priznao da su mu Zidanove reči podigle samopouzdanje."Jako puno sam mu se divio i poštovao ga, a on me je gledao kao nekog sličnog sebi, tihog i malo povučenog. Tražio je od mene da se više oslobodim na terenu, da budem ključan deo ekipe. Pomogao mi je da napredujem, iako u početku nisam verovao u takve reči", dodao je on.Modrić je u 2018. sa Realom, odnosno Zidanom na klupi, odbranio trofej Lige šampiona, a onda je stigao do finala Mundijala u Rusiji sa selekcijom Hrvatske.Krajem godine kompletirao je sva individualna priznanja, pošto je proglašen za igrača godine u izboru UEFA, FIFA, a bio je i MVP Mundijala u Rusiji.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Modrić rešio pitanje budućnosti!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018

Mnogi žele da znaju gde će najbolji fudbaler sveta nastaviti karijeru...Fudbaler Real Madrida Luka Modrić sinoć je na glamuroznoj ceremoniji osvojio Zlatnu loptu i postao najbolji fudbaler sveta u 2018. godini...Od proteklog leta traju spekulacije o tome da bi Hrvat uskoro mogao da napusti klub...Španski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.