Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 18:47

Milojević nije uspeo, Bedene ide dalje

Slovenac Alijaž Bedene je savladao Nikolu Milojevića sa 3:1 po setovima 7:5, 2:6, 6:1, 7:6 i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa.
Milojević je zaustavljen u Parizu, pružio je solidan otpor Slovencu. Osvojio je jedan set u taj-brejku četvrtog imao priliku, ali nijeuspeo da zadrži prednost, pa je Bedene zasluženo stigao do pobede.

Milojević je odlično ušao u meč na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je oduzeo servis protivniku. Prednost je čuvao do osmog gema kada Slovenac vraća brejk.
Izgledalo je da će set biti rešan u taj-brejku, međutim Bedene u dvanaestom gemu oduzima servis našem teniseru i osvaja prvi set sa 7:5. Milojević nije imao prilike za popravni.
Drugi set pripao je našem teniseru. Odlično je servirao, a to mu je dozvolilo da pritiska servis protivnika. U petom i sedmom gemu uspeo je da oduzme servis Slovencu, a potom i reši set u svoju korist - 6:2.
Slična slika i u trećem setu, samo su uloge bile zamenjene. Sada je Slovenac bio bolji, on je dominirao i diktirao tempo. U drugom i petom gemu pravi brejk i dobija treći set sa 6:1.
Velika borba u četvrtom setu. Sredinom seta teniseri su razmenili po jedan brejk. Potom su obojica uspela da zadrže svoj servis. Set, ispostavilo se i meč, je rešen u taj-brejku.
Milojević je prvi stigao do mini-brejka. Međutim Slovenac je brzo preokrenuo, stekao mini-brejk prednosti i na kraju dobio ovaj period sa - 7:4.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.