Milojević: Neprijatno je, ali treba što pre dignuti glavu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Neprijatno je, ali treba što pre dignuti glavu

Posle vrlo bolnog poraza u Parizu, Crvena zvezda se okreće domaćem šampionatu. Trener Vladan Milojević naglašava skučen raspored kao prednost, zbog brzog menjanja fokusa i zaborava.

- Nikome nije prijatno posle izgubljene utakmice, ali što pre dignete glavu i prevaziđete poraz, to ste jači i veći. Zato su profesionalci. Dobro je što u fudbalu uvek ima naredna utakmica i sve misli se odmah usmere >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na nju- rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Navodi kako je okretanje ka novom rivalu čin profesionalizma:

- To je veličina karaktera i profesionalizma, a moji momci verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali.

O stanju s povredama u redovima srpskog predstavnika u Ligi šampiona, izjavio je sledeće:

- Boaći je počeo da trenira, videćemo kakva je situacija sa njim. Savić sigurno neće igrati protiv Zemuna, obnovio je tu povredu, ali je dobro što ide reprezentativna pauza i verujem da će se brzo vratiti. Ima još problema usled prehlade i virusa, pa ćemo više znati posle treninga.

Utakmica 11. kola Superlige između Zemuna i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.