Milan prelomio, kapiten je na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan prelomio, kapiten je na prodaju!

"Rosoneri" u problemima, drugog rešenja nema. Sada je lopta u dvorištvu dva velika kluba...

Izgleda da je Milan odlučio neminovno, da proda kapitena.

Leo Bonući će napustiti klub, ako neko, čitaj Pari Sen Žermen ili Junajted plati oko 40 miliona evra za iskusnog štopera.

Njegov agent Lući je razgovarao sa ljudima iz Pariza, čeka se da oni prouče da li mogu da ostanu unutar parametara kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u pitanju FFP.

Naime, Bonući bi zarađivao sa bonusima oko 10 miliona evra, u Milanu mu je osnovna plate 7.5, a priključio bi se Bufonu i doneo neophodno iskustvo odbrani, koja već ima Tijaga Silvu i Markinjoša, kao i francuskog reprezentativa, Kimpembea.

Uz PSŽ, tu je i Junajted, kome novac nije problem, Bonući bi bio rešenje i štoper kakvog Murinjo traži, lider odbrane, ali za sada su Francuzi u prednosti.

Sa druge strane, jasna je namera Milana u velikim su finansijskim problemima, Leo ima ugovor na još četiri godine, spasili bi zaista ogroman novac, ali i oslobodili sredstva da eventualno dovedu neko zvučno ime u napadu, Moratu ili čak Iguaina iz Juventusa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šok, Murinjo ponudio 180 miliona za tandem, da li je ovo znak da Pogba odlazi?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 09:27

Ako ostvari svoje želje, to će značiti da je Francuz prekobrojan. Problem je što Pogba i pored želje da napusti "Old Traford" nema neku sigurnu opciju....Engleski mediji su jutros preneli šokantnu vest. Naime, prema informacijama "Independenta", Junajted će ponuditi Bajernu oko 180 miliona evra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.