Mihajlović: Danas popodne još jedan let za Pariz po državljane Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2020, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Danas popodne još jedan let za Pariz po državljane Srbije

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je za danas popodne planiran još jedan let za Pariz koji treba da omogući povratak državljana Srbije, a planiran je i još jedan humanitarni let za Šangaj.

"Za danas je planiran još jedan let za Pariz, kojim bi nešto pre 10 sati uveče trebalo da se u zemlju vrati još naših građana. Činimo sve što možemo da obezbedimo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kako humanitarni kargo, koji je jako važan u ovim trenucima, tako i svim našim ljudima da se vrate", kazala je Mihajlović, saopštilo je Ministarstvo.

Ona je precizirala i da bi humanitarni avion iz Šangaja po planu trebalo da sleti u Beograd, u sredu, u 13.30 časova.

Mihajlović je naglasila da Vlada Srbije, uz pomoć predsednika Republike, intenzivno radi na vraćanju građana Srbije koji su zadržani na međunarodnim aerodromima u Evropi i svetu.

"Pored naših građana, koje smo dovezli sa aerodroma u Havani i Moskvi, sinoć je na Aerodrom 'Nikola Tesla' sleteo i avion iz Dohe sa 140 putnika. U toku večeri sleteo je i avion iz Pariza sa 144 putnika i jednom bebom, dok je u toku noći doleteo avion iz Šangaja sa pomoći koju nam šalju naši kineski prijatelji", kazala je ona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.