“Michelin” ukida 2.300 radnih mjesta

Izvor: Capital.ba, 06.Jan.2021, 15:52

“Michelin” ukida 2.300 radnih mjesta

PARIZ – Francuski proizvođač pneumatika “Michelin” saopštio je danas da će ukinuti 2.300 radnih mjesta u naredne tri godine u okviru plana za jačanje konkurentnosti u Francuskoj, uz napomenu da neće biti otpuštanja ni zatvaranja fabrika. foto: pixabay Vrijednost akcija “Michelina” opala je za 0,7 odsto na berzi u Parizu poslije objavljivanja ove informacije. Francuska kompanija će ovim smanjiti broj svojih radnika za blizu dva odsto na gobalnom nivou. Pandemija virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << korona teško je pogodila automobilsku industriju, koja je već opterećena prelaskom na električna vozila sa automobila sa motorima sa unutrašnjim sagorijevanjem. “Michelin” je saopštio da će rezovi obuhvatiti 1.100 pozicija u kancelarijama i 1.200 u fabrikama. Napomenuto je da će blizu 60 odsto redukacija biti na osnovu dobrovoljnog prijevremenog odlaska u penziju. Kompanija koja zapošljava više od 127.000 ljudi širom svijeta saopštila je da je posvećena poslovanju u Francuskoj i da ima ambiciozne planove za širenje u oblasti vodoničnih rješenja. Srna Чланак “Michelin” ukida 2.300 radnih mjesta се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Michelin ukida 2.300 radnih mesta

Izvor: AutoBlog, 06.Jan.2021

Francuski proizvođač pneumatika “Michelin” saopštio je danas da će ukinuti 2.300 radnih mesta u naredne tri godine u okviru plana za jačanje konkurentnosti u Francuskoj, uz napomenu da neće biti otpuštanja ni zatvaranja fabrika. Kako prenosi Srna, vrednost akcija “Michelina” opala je za...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.