Mesijeva supruga u Parizu: Sve promene su u početku teške

Izvor: B92, 12.Avg.2021, 14:35

Mesijeva supruga u Parizu: "Sve promene su u početku teške"

Supruga Lea Mesija (34), Antonela (33) na Instagramu je podelila fotografiju sa stadiona "Park prinčeva" u Parizu na kojem pozira sa suprugom i njihovo troje dece, a ispod objave napisala je emotivnu poruku.

"Predivna pozornica se zatvara, ali se otvara novo poglavlje prepuno mogućnosti. Sve promene su prvo teške, ali zajedno ćemo nastaviti da pišemo svoju istoriju. Volimo te Leo", napisala je Antonela suprugu koji je iz Barselone otišao nakon 21 godine.

Messi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je juče sa porodicom doputovao u Pariz gde je predstavljen kao novi igrač PSG-a, a potpisao je na dve godine s mogućnosti produženja ugovora za još godinu dana.

Antonela je velika podrška suprugu, a na Instagramu se oglasila i nakon njegovog oproštajnog govora u Barseloni.

"Kako je teško sažeti u nekoliko redova sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima, a s porodicom kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad... Idemo kamo god, idemo zajedno, ali uvek idemo napred. Volim te, ljubavi", napisala je Antonela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.