Mesi, ku*vin sine VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 19:10

"Mesi, ku*vin sine" VIDEO

Navijači Pari Sen Žermena okupili su se ispred stadiona tog kluba u Parizu gde protestuju protiv Lionela Mesija.

Argentinac je odlučio da otputuje u arapsku zemlju kako bi ispunio ugovor sa saudijskom turističkom agencijom nakon što je to dva puta odlagao, otkrila je "Marka".

Prema izvorima iz pariskog kluba, 35-godišnjiak je "jednostrano" odlučio da ne prisustvuje treningu zakazanom za ponedeljak posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraza od Lorijena 3:1 u nedelju i prisustvuje "promotivnim obavezama" hiljadama kilometara od Pariza.

On je već bio u avionu za Saudijsku Arabiju kada je uputio molbu klubu, koji je neočekivano promenio odluku i zakazao trening za ponedeljak ujutru. Mesi se, logično, nije pojavio i stigla je reakcija.

Suspendovan je na dve nedelje i neće moći da trenira sa pariskim timom narednih 14 dana, u kojima će propustiti dve prvenstvene utakmice.

Međutim, tu se nije završilo pa tako revoltirani navijači zahtevaju da Mesi napusti klub.

Veliki broj njih se okupio ispred stadiona uzvikujući brojne parole.

"Mesi, ku*vin sine", jedan je od povika koji se čuje ispred "Parka prinčeva".

PSŽ, koji je u poziciji da osvoji svoju 11. titulu, što bi ga učinilo najuspešnijim klubom u Francuskoj, rešava problem navodeći da "nijedan igrač nije iznad ovog kluba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.