Mesi hoće da produži ugovor sa PSŽ

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 00:47

Mesi hoće da produži ugovor sa PSŽ

Čelnici Pari Sen Žermena žele da Lionel Mesi produži ugovor sa klubom iz Pariza, saopštili su za Parizijen saradnici argentinskog fudbalskog reprezentativca.

Pojedini francuski mediji objavili su juče da Mesi na kraju sezone odlazi iz PSŽ-a, pošto navodno rukovodstvo šampiona Francuske želi da mu smanji platu.

"Čudno je videti vesti da klub želi da smanji platu Mesiju ili da ne planira da mu ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novi ugovor. Ne želimo da igramo takve igrice. Takve lažne vesti ne čine ništa dobro Leu i njegovom odnosu sa klubom. Možda neki ljudi žele da se tako nešto desi", izjavili su za Parizijen Mesijevi saradnici.

Argentinski fudbaler ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do 30. juna ove godine.

"Ne želimo da dajemo javne izjave, ali ne samo da je jasno da Mesi i klub pregovaraju, nego PSŽ želi da Leo ostane, kao što je to nedavno rekao trener Kristof Galtije. Čudno je videti da neko medijima govori nešto drugo. Koje koristi imaju od lažnih vesti?", istakli su saradnici argentinskog fudbalera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.