Mesi: Mogu više, možda će biti još Zlatnih lopti za mene

Izvor: RTS, 03.Dec.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Mogu više, možda će biti još Zlatnih lopti za mene

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, po dobijanju rekordne šete Zlatne lopte u izboru "Frans fudbala", izjavio je da veruje da se na tome neće zaustaviti i da će i u budućnosti osvajati prestižnu nagradu.
Mesi je u izboru za najboljeg igrača godine, na osnovu glasova novinara širom Evrope, pobedio ispred defanzivca Liverpula Virdžila van Dajka i napadača Juventusa Kristijana Ronalda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Pre nekoliko godina dobio sam prvu Zlatnu loptu u Parizu, tada mi je bilo nezamislivo. Sada ih imam šest, drugačiji je trenutak. Trudim se stalno da napredujem, uvek verujem da mogu više", rekao je Mesi prilikom dodele trofeja.
On se zahvalio novinarima na izboru, Barseloni i saigračima na podršci, kao i svojoj porodici.
"Kao dete nisam ni zamišljao da bih mogao da osvojim Zlatnu loptu. Nikada nisam razmišljao čak da je dobijem jednom. Veoma sam srećan, priznanje me čini ponosnim. Možda ću ga opet dobiti, nikad se ne zna", zaključio je Argentinac, uz podsećanje da je nagrada plod timskog rada.
U istom izboru srpski reprezentativac i kapiten Ajaksa Dušan Tadić zauzeo je 20. mesto.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najuzbudljivija Zlatna lopta u poslednjih 40 godina: Mesi pobedio Van Dajka za sedam bodova

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2019

Sinoćna dodela Zlatne lopte Frans fudbala bila je jedna od najuzbudljivijih do sada, bez obzira na to što se prethodnih dana spekulisalo da o sigurnom slavlju Lionela Mesija. Argentinac jeste pobedio i stigao do istorijskog šestog priznanja najboljeg igrača na planeti, ali je pobedu odneo sa samo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.