Melaniju su svi prozivali zbog ovog pre izbora, a onda je ona to odmah IZBRISALA SA INTERNETA

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melaniju su svi prozivali zbog ovog pre izbora, a onda je ona to odmah IZBRISALA SA INTERNETA

U Melanijinoj onlajn biografiji više se ne pominje diploma iz arhitekture i dizajna za Univerziteta u Ljubljani. Umesto toga, na stranici piše "pauzirala je sa studijama i posvetila se unapređivanju manekenske karijere u Milanu i Parizu". Napomena o njenoj diplomi stajala je na sajtu do jula kada je Melanija održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

Tada je Melanija održala govor identičan onom koji je održala Mišel Obama 2008. godine na Demokratskoj nacionalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << konvenciji. Zbog plagiranja govora optužena je zaposlena Meredit Mekiver koja se zbog toga javno izvinila.

Na Melanijinom sajtu ne piše da li je završila studije. I Laura Buš i Hilari Klinton i Mišel Obama su imale fakultetsko obrazovanje, tako da je Melanija izuzetak i po ovom pitanju.

Profesor Blaz Matija Vogelnik rekao je da joj je kratko predavao, da se Melanija upisala na fakultet ali ga nije dovršila i da je imala odlične rezultate na prijemnom koji su dokaz da "ima visok IQ".

Foto: Guliver/Getty Images

Kada su počele spekulacije o njenom obrazovanju, sajt je srušen, a ona je na svom Tviter profilu napisala da "nije dobro oslikavao njene profesionalne interese".

Vebsajt je sada preusmeren na www.trump.com, ali stari sadržaji su još uvek dostupni u internet arhivi. Na izbrisanoj stranici stajala je informacija da je "lepotica plavih očiju" stigla u Njujork 1996. godine.

S druge strane postoje izveštaji da je Melanija stigla u Njujork godinu dana ranije i da je radila ilegalno, što je ona negirala i rekla da su te informacije lažne i da se vraćala u Sloveniju regularno dok nije dobila zelenu kartu 2006. godine.

Foto: Guliver/David McNew/Getty Images

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.