Melanija Tramp obišla pedijatrijsku bolnicu u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija Tramp obišla pedijatrijsku bolnicu u Parizu

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp, koja je zajedno sa suprugom doputovala u Francusku, obišla je danas najveću pedijatrijsku bolnicu u Parizu.

Bolnica Neker je jedna od najstarijih bolnica u Parizu, osnovana u 18. veku, a Melanija Tramp obišla ju je odmah nakon sletanja u Pariz, prenosi AP.

Ona je zajedno sa suprugom, američkim poredsednikom Donaldom Trampom doputovala u dvodnevnu posetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Francuskoj, gde će prisustvovati obeležavanju Dana pada Bastilje i obeležavanju 100 godina od ulaska SAD u Prvi svetski rat.

Na aerodromu Orli, bračni par Tramp dočekao je francuski predsednik Emanuel Makron, a odmah nakon sletanja Tramp je otišao na ručak sa američkim vojnim zvaničnicima i u posetu muzeju ratnim vojnim invalidima.

Nakon toga planirano je da prisustvuje ceremoniji obeležavanja Dana pada Bastilje, a nakon toga i da se sastane sa francuskim liderom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Melanija Tramp posetila dečju bolnicu u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2017

Američka prva dama Melanija Tramp posetila je danas veliku dečju bolnicu u Parizu odmah po dolasku u glavni grad Francuske gde će sutra zajedno sa suprugom Donaldom Trampom biti počasni gost na vojnoj paradi povodom obeležavanja francuskog državnog praznika...Privatni program Melanije Tramp predviđa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.