Mekoli: Radujemo se Parizu i velikanima

Izvor: B92, 16.Jun.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekoli: Radujemo se Parizu i velikanima

Garet Mekoli, strelac prvog gola u istoriji reprezentacije Severne Irske na EURO šampionatima, kaže da je njegova ekipa morala da se dokaže protiv Ukrajine.

Ostrvljani su u meču drugog kola grupe C savladali Ukrajinu (2:0) i tako stigli do istorijskog trijumfa, kojim su došli u situaciju da se bore i za plasman u osminu finala.

"Morali smo da dokažemo i sebi i našim navijačima, koji su uvek uz nas kakve god okolnosti bile. Protiv Poljaka (1:0) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo razočarali sami sebe, pre svega zbog veoma lošeg intenziteta, ali je sve bilo drugačije protiv Ukrajinaca. Odigrali smo kako treba i sada se radujemo velikim imenima koja nas čekaju u Parizu. Osećaj je stvarno sjajan", rekao je Mekoli.

Severni Irci posle ove pobede imaju isti broj bodova kao i Nemačka i Poljska, uz meč više, dok su Ukrajinci pretrpeli i drugi poraz.

Treće kolo grupe C na programu je utorak, kada će od 18 časova igrati Ukrajina i Poljska, odnosno Severna Irska i Nemačka.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.