Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 09:35

Mbape razmišlja naglas: Ako produžim ugovor, ostajem još mnogo godina u Parizu

"Ne želim da potpišem, pa da odem posle godinu dana", iskren je napadač Pari Sen Žermena

O odlasku Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real Madrid dugo se već priča. Nije tajna da sjajni napadač gaji simpatije prema "kraljevskom klubu", ali Parižani se svim silama trude da ga zadrže.

Probaće to novim ugovorom, o kom se uveliko pregovara, što je i sam Mbape priznao posle pobede nad Monpeljeom, u kojoj je bio dvostruki strelac.

"Razgovaram >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa klubom o novom projektu. Razmišljam dosta o tome, jer ako potpišem, ostaću u Parizu na duži period", priznao je francuski golgeter.

Mbape je u PSŽ stigao leta 2017. iz Monaka, a aktuelni ugovor važi do kraja juna 2022.

"Veoma sam srećan ovde. Uvek sam bio srećan. Navijači, klub... Svi su mi uvek pomagali i zato ću uvek biti zahvalan ovom klubu. Ali, sada želim dobro da razmislim šta želim i gde želim da budem narednih godina. Odluku ću morati da donesem uskoro. Ne želim da 'kupujem vreme', već samo da sve dobro sagledam. Ne želim da potpišem ugovor i onda odem posle godinu dana. Ne! Ako potpišem, onda onda je da bih bio tu, a to zahteva dobro razmišljanje", objasnio je 22-godišnji Mbape.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.