Mbape opet podgrejao sumnje za transfer!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mbape opet podgrejao sumnje za transfer!

Kilijan Mbape je česta meta najvećih klubova sveta.

Fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, kaže da je veoma srećan u Parizu ali je i pored toga podgrejao sumnje da bi mogao da ga napusti.

Mbape je postigao het-trik u jučerašnjem meču protiv Gengana koji su Parižani rešili u svoju korist od 9:0, a nakon meča je bio prilično raspoložen.



"Veoma sam srećan kako sve funkcioniše ovde u Pari Sen Žermenu, pod ugovorom sam do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2021. godine i u ovom momentu ne razmišljam ni o čemu drugom. Lepo mi je ovde, ali u fudbalu nikada ne znate"
, rekao je Mbape kada su ga novinari pitali za mišljenje o interesovanju Real Madrida.

Upravo je Real Madrid klub koji se interesuje za njega i koji bi mogao da napravi veliki transfer na leto koje je pred nama.

Da li je prethodni period u Realu bio samo zatišje pred buru i da li Perez sprema "bombu" na tržištu?
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real zove Mbapea, on je imao spreman odgovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019

Na "Park prinčeva" došao je iz Monaka prošle godine. ..Fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape nije odbacio mogućnost da u budućnosti pređe u Real Madrid. Zvezda Svetaca i reprezentativac Francuske je prema navodima medija u Španiji na meti Kraljevskog kluba...- Real Madrid? Osećam se dobro...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.