MaxBet TIP: Nećemo u Pariz, hoćemo dobitak

Izvor: MVP.rs, 17.Apr.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Nećemo u Pariz, hoćemo dobitak

Evo i naših predloga za večerašnje klađenje.

Drejmond Grin je sakupio 10 skokova, taman kliko je trebalo, Džef Tig je izdominirao i bio jedan od najzaslućnijih za trijumf Atlante, a 12 asistencija je dva i po puta veće od ponuđene granice, ali je Klej Tompson ostao ispod granice u poenima i osujetio naš silovit start u NBA plej-ofu. Večeras su na programu nove četiri utakmice doigravanja  u najjačoj košarkaškoj ligi, a mi ćemo pokušati da popravimo procenat i od >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sitne zarade dođemo do sto odsto pogodaka.

Sportska kladionice "MaxBet" ponudila je ponovo širok spektar u svom specijalu. Možete se, pored standardnih poena, kladiti i na skokove i asistencije najboljih svetskih košarkaša. Uz sve to imate mogućnost velikih bonusa, kao i gratis pića, u zavisnosti od uplate. Prostudirali smo dopunu, bili u velikoj dilemi, a na kraju za vas odabrali sledeće:

Majami - Šarlot 1&199.5- (kvota 2.87)

Još jedan par sa Istočne konferencije koji privlači veliku pažnju. Šarlot je odigrao fantastičnu sezonu i potpuno zasluženo se našao  u doigravanju. Tu je, već u prvoj rundi, naleteo na Majami, koji zaista radi odličan posao. Po odlasku Lebrona Džejmsa činilo se da ih čeka dug period oporavka. Ipak, Pet Rajli je ponovo pokazao koliki je genije. Vukao je fantastične poteze i neprimetno stvorio konkurenta, ne za titulu, ali definitivno za finale Konferencije. Prvi susret je možda i najbitniji u celoj seriji i zbog toga očekujemo tvrd okršaj, sa ispod 200 poena, a od Majamija da potvrdi ulogu favorita, a i ispoštuje tradiciju, koja kaže da je Šarlot na Floridi dobio samo dva od poslednjih 16 susreta.

Tobajas Heris 14.5- (kvota 1.90)

Još jedan izuzetno zanimljiv par čine Klivlend i Detroit. Ekipa Detroita je tri puta ove sezone tukla Kavalirse i to im daje dodatnu energiju da pokušaju da naprave senzaciju i izbace prvog favorita. Jedan od glavnih uzdanica Klipova jeste Tobajas Heris. Dosta puta smo vam predlagali da Herisa tipujete na više poena i u skoro svim situacijama smo pogađali. Večeras je drugačija situacija. Heris će biti samo jedan od onih koji će pokušati da zaustave Lebrona Džejsma. Fizički može da mu isparira, ali... Potrošnja u fazi odbrane, a i sam mečap sa Lebronom u plej-ofu, teraju nas na jedan veliki minus. Em će Heris biti dobro isceđen zbog odbrane, em će Džejms igrati na gornjim granicama, jer više nema taktiziranja. Dakle, ovoga puta Heris ide u minus.

Džej Džej Redik 15.5+ (kvota 1.85)

Prva "praćka" Klipersa svakako je Džej Džej Redik. U prvoj utakmici najzanimljivijeg para na Zapadnoj konferenciji predviđa se efikasna košarka. Ekipa Portlanda jeste najprijatnije iznenađenje i jeste potentna napadački, posebno na spoljnim pozicijama, ali isto tao ne vidimo kako će isparirati brojnim napadačkim opccijama Klipersa, a posebno Krofordu i Rediku. U dilemi kojeg odabrati, odlučili smo se za startera, najpreciznijeg trojkaša lige, Džej Džej Redika.

Od 5. aprila, do 24. maja, svi MaxBet igrači, koji to žele, biće učesnici velike Roland Garros nagradne igre. Pobednik je igrač koji u prethodnoj nedelji bude imao najveću pogođenu kvotu, uz uslov da je odigrao najmanje 4 para na jednom tiketu, i da je jedan par promašio.

Dobitnik nagrade proglašavaće se jednom nedeljno – 12. aprila (1 dobitnik), 19. aprila (1 dobitnik), 26. aprila (1 dobitnik), 3. maja (1 dobitnik), 10. maja (1 dobitnik), 17. maja (1 dobitnik) i 24. maja (2 dobitnika) 2016. godine, u 10 časova.

Svaki dobitnik osvojiće:

1. Kartu za Roland Garros finale

2. Povratnu avionsku kartu (Beograd – Pariz – Beograd)

Srećno svima!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.