Marija pobednica „Style New Model“

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija pobednica „Style New Model“

Marija Jovanovski pobednica je izbora „Style New Model 2010“ koji je u organizaciji modne agencije „Fabrika“ održan u „Sava centru".

Deset finalistkinje se predstavilo u obući kompanije „Tigar - Maniera" i kreacijama Dragane Ognjenović, a žiri u čijem sastavu su bili Vesna Mandić, vlasnik i direktor modne agencije „Fabrika", kao i mnogi kreatori i direktori kompanija, izabrao je za pobednicu Mariju Jovanovski, koja će potpisati ugovor sa modnom agencijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << STUDIO KLRP i početi karijeru u Parizu.

U okviru kampanje „Povratak Life Style", za mlade talente koji dobijaju godišnju stipendiju, proglašeni su:

- iz oblasti nauke: Teodor fon Burg, sedamnaestogodišnji matematičar, dobitnik 15 medalja na matematičkim olimpijadama;

- iz oblasti kulture: Milica Pašić, studentkinja četvrte godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, prvakinja na internacionalnim konkursima u Beogradu, Sarajevu i u Parizu;

- iz oblasti sporta: Aleksandar Kukolj, devetnaestogodišnji džudista, osvajač mnogobrojnih medalji na međunarodnim takmičenjima, od kojih je poslednja srebrna medalja na Evropskom prvenstvu za juniore.

Treću godinu zaredom modna agencija „Fabrika" proglašava ličnosti od stila, koja svojim načinom života treba da budu uzor mladima. Nosioci titule su: dizajner Slavimir Stojanović (u kategoriji muškarac od stila), umetnica Milica Tomić (u kategoriji žena od stila) i pevačica Lena Kovačević (u kategoriji ličnost od stila).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Jovanovski pobednica “Style New Model”

Izvor: CrveniTepih.com, 12.Dec.2010

Marija Jovanovski pobednica je izbora „Style New Model 2010“ koji je u organizaciji modne agencije „Fabrika“ održan u „Sava centru'. Deset finalistkinje se predstavilo u obući kompanije „Tigar - Maniera“ i kreacijama Dragane Ognjenović, a žiri u čijem sastavu su bili Vesna Mandić,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.