Makron: Oni su izgubili razum

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 17:30

Makron: Oni su izgubili razum

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je da su demonstranti koji su protiv vakcine izgubili razum.

Nakon što su se demonstranti protiv kovid pasoša sukobili sa policijom u Parizu 31. jula, Makron je pooštrio kritike radikalnih demonstranata koji se bune protiv kampanje vakcinacije.

"Neću popustiti pred njihovim radikalnim nasiljem. Njihov stav je pretnja demokratiji. Sve su pomešali", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Makron u intervjuu za časopis "Pari mač".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEĆU POPUSTITI PRED NJIHOVIM NASILJEM" Makron poslao poruku zbog demonstracija u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je da su demonstranti koji su protiv vakcine izgubili razum...Nakon što su se demonstranti protiv kovid pasoša sukobili sa policijom u Parizu 31. jula, Makron je pooštrio kritike radikalnih demonstranata koji se bune protiv kampanje vakcinacije...- Neću popustiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.