Izvor: Piplmetar.rs, 07.Sep.2023, 07:30

Makron: Ne može biti zastave Rusije na Igrama u Parizu

Betadanas 00:39

Foto: EPA-EFE/YVES HERMAN
Francuski predsednik Emanuel Makron smatra da „ne može biti zastave Rusije Olimpijskim igrama u Parizu“.
– Rusiji nema mesta u vreme kada čini ratne zločine – rekao je predsednik u intervju za dnevni list „L’Ekip“, objavljenom u sredu uveče.
Upitan o mogućem prisustvu ruskih sportista na individualnoj osnovi, Makron je odgovorio da o tome ne odlučuje domaćin Igara.
– Voleo bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da to bude odluka savesti olimpijskog sveta, nije država-domaćin ta koja mora da odlučuje šta bi trebalo da uradi Međunardni olimpijski komitet – rekao je francuski predsednik.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Pariz,   Olimpijske igre

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Makron: Ne može biti ruske zastave na Olimpijskim igrama u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2023

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da "ne može biti ruske zastave" tokom Olimpijskih igara u Parizu zbog, kako je naveo, ratnih zločina Rusije i deportacije dece.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.