Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron: Francuska i Rusija mogu naći rješenja za sva pitanja

SANKT PETERBURG - Pariz i Moskva mogu da održe dijalog i nađu rešenja za globalna pitanja kao što su situacija u Ukrajini, Bliski istok, Iran i Sirija, rekao je danas francuski predsjednik Emanuel Makron, tokom privatnog sastanka sa ruskim predsjednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu.

"Mi smo zemlje koje imaju specijalni status kao stalne članice Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija, imamo i duboke istorijske veze, kao i veze u oblasti međunarodne politike", istakao je Makron, prenosi Tas s.

Francuski predsjednik je izrazio uvjerenje da njegova zemlja i Rusija mogu da nađu rješenja i da zajedno rade na svim pitanjima, "bilo da je riječ o Ukrajini, Bliskom istoku, Iranu ili Siriji".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKRON POSLE SASTANKA SA PUTINOM: Francuska i Rusija mogu naći rešenja za sva pitanja (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Maj.2018

Pariz i Moskva mogu da održe dijalog i nađu rešenja za globalna pitanja kao što su situacija u Ukrajini, Bliski istok, Iran i Sirija, rekao je danas francuski predsednik Emanuel Makron, tokom privatnog sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.