Macronova popularnost na najnižoj razini od svibnja 2017.

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Sep.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macronova popularnost na najnižoj razini od svibnja 2017.

PARIZ - Razina popularnosti francuskog predsjednika Emmanuela Macrona pala je za šest bodova u kolovozu na svoju najnižu razinu od kada je u svibnju 2017. preuzeo dužnost, prema mjesečnom mjerenju tvrtke Harris Interactive objavljenom jučer.

Popularnost šefa vlade Edouarda Philippea je pala za osam bodova u kolovozu. To istraživanje vođeno je od utorka do četvrtka nakon ostavke ministra za ekološku tranziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Nicolasa Hulota.

S 36 posto pozitivnih mišljenja, šef države gubi šest bodova u kolovozu. U srpnju je povratio pet bodova, nakon jakog pada od sedam bodova u lipnju.

Najviše povjerenja Hulotu

Nicolas Hulot je postao političar koji uživa najviše povjerenja sa 47 posto pozitivnih stajališta (%2B5).

Edouard Philippe je ovog mjeseca pao na 34 posto .

Anketa je izvedena online od 28. do 30. kolovoza među 977 ispitanika starijih od 18 godina prema metodi kvota. Margine pogreške se kreću između 1,4 i 3,1 boda.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.