Maćeha i otac godinama decu držali u podrumu

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maćeha i otac godinama decu držali u podrumu

Otac i maćeha su držali dvoje dece, dečake od 10 i 12 godina, tri godine u prljavom podrumu u predgrađu Pariza, preneli su danas francuski mediji.

ilustracija(Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Deca su boravila u prostoru bez vode, struje i toaleta i bila im je ograničavana hrana.

Na kraju je stariji dečak prijavio maltretiranje policiji.

Otac i maćeha dece, koji su u pritvoru, saslušani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su 20. aprila zbog nasilja nad maloletnicima, nebrige o deci i uskraćivanja hrane.

Deca su bila i žrtve nasilja, čiji stepen treba da se utvrdi.

Maltretiranje dece je, kako se pretpostavlja, počelo kada ih je napustila majka narkomanka i došla maćeha, 44-godišnja žena bez posla.

Maćeha, takođe, ima dva sina, jednog od sedam godina i drugog od 17, koji, prema saznanjima francuskih medija, nisu bili maltretirani.

Da bi opravdao maltretiranje svoje dece, otac, 39-godišnji vodoinstalater, rekao je da su njegovi dečaci nepodnošljivi i da sve pred sobom lome.

(Tanjug, foto ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.