Ma kakav Real, Nejmar ima drugu ideju!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav Real, Nejmar ima drugu ideju!

Nemotivisan, u senci Mbapea, "Nej" se pokajao, njegove želje su jasne, da li i ostvarive?

Ne prestaju priče o odlasku Nejmara iz Pari Sen Žermena. Od one da se pokajao jer je liga slaba, do toga da veruje da je sada u senci Mbapea i da klub više računa na "svoju" francusku zvezdu.

Španski mediji smatraju da je Nejmar nemotivisan, da je svestan da u Parizu nikada neće uzeti "Zlatnu loptu", pa planira da ode iz kluba.

Ali, ne u Real, kako mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << misle, već u Barselonu.

On preko Mesija i Suareza navodno šalje poruke da je spreman da se vrati, priznaje da je pogrešio, čak bi značajno smanjio platu da ponovo zaigra u Kataloniji. Uz to, u Francuskoj trpi svakakve uvrede od rivala, ali i u medijima, pa je jasno zbog čega se pokajao.

Koristi svaku priliku da se vrati u Kataloniju, letos je bio kod Pikea, zatim dolazio da se vidi sa Mesijem, Rakitićem, Suarezom i Rafinjom sa kojima je u svakodnevnom kontaktu.

Real svakako želi da ga dovede, Barselona, čini se, nema novca za njegov povratak mada bi mogli da prodaju nekoliko igrača i eventualno iskoriste Nejmarovu želju.

Ali, "Mundo Deportivo" kaže da je to na dugačkom štapu, da je Valverde prilično nezainteresovan za takav rasplet i da on ne smatra da bi Nejmar značajnije doprineo timu, tim pre što ima Dembelea.

Ali, ni trener nije siguran da će ostati, čak i ako bude odbranio duplu krunu, jer ne želi da razgovara o produžetku ugovora, priča se da je ljut zbog nekih poteza u prelaznom roku, pre svega prodaje Paulinja, ali i jer klub nije posle odlaska Dinja doveo alternativu Albi na desnom beku.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar želi da se vrati u Barselonu?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2018

Najskuplje plaćeni fudbaler ikada Brazilac Nejmar nezadovoljan je u Pari Sen Žermenu i spreman je da se vrati u Barselonu, tvrdi španski Mundo Deportivo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.