MISTERIOZNI NESTANAK SRPKINJE TRESE FRANCUSKU: Ručala sa mužem i od tada joj se gubi svaki trag, muž primetio DVE STVARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 12:04

MISTERIOZNI NESTANAK SRPKINJE TRESE FRANCUSKU: Ručala sa mužem i od tada joj se gubi svaki trag, muž primetio DVE STVARI

Misteriozni nestanak Srpkinje trese Francusku.

Francuska policija je pokrenula veliku akciju sa ciljem da pronađe Ljiljanu kojoj se od ponedeljka 31. jula gubi svaki trag.

U ponedeljak, Ljiljana N, rodom iz Valjeva, ruča u svom stanu, u Grenoblu, sa svojim suprugom. On izlazi iz stana da nešto završi i kada se vratio kući, Ljiljane nije bilo. Prijateljica ove porodice rekla je za portal Svi Srbi u Parizu da je suprug primetio da Ljiljani nema telefona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nekog sitnog novca.

Pošto nije uspeo da je dobije brzo se zabrinuo iako je prvobitno pomislio da je supruga izašla da prošeta.

Policijske službe uspele su da lociraju Ljiljanin telefon poslednji put u sektoru Fonten, u Grenoblu. Posle toga joj se gubi svaki trag.

Ljiljana N, napunila je u maju ove godine 70 godina. Živi u u Grenoblu, u kvartu Eaux-Claires. Visoka je 1,74 metra, ima crnu kosu i smeđe oči. Policijski istražitelji nemaju informacija o tome koju je odeću nosila kada je izašla iz kuće.

Ipak, policija naglašava da je navodno reč o „depresivnoj osobi“. Mole se svi koji pročitaju ovaj tekst da podele ovu vest kako bi je što više ljudi videlo, a oni koji imaju bilo kakve informacije o Ljiljani Nikčević, da pozovu stanicu policije u Grenoblu na broj telefona 04 76 60 40 40.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MISTERIOZNI NESTANAK SRPKINJE TRESE FRANCUSKU: Ručala sa mužem u ponedeljak i od tada joj se gubi svaki trag

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Avg.2023

Francuska policija je pokrenula veliku akciju sa ciljem da pronađe Ljiljanu kojoj se od ponedeljka 31. jula gubi svaki trag. Ljiljana N, rodom iz Valjeva, ručala je u ponedeljak  u svom stanu, u Grenoblu, sa svojim suprugom. On izlazi iz stana da nešto završi i kada se vratio kući, Ljiljane nije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.