MIRAN SAM, OSEĆAM PODRŠKU IGRAČA: Poketino ima jasnu viziju o PSŽ-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 20:15

MIRAN SAM, OSEĆAM PODRŠKU IGRAČA: Poketino ima jasnu viziju o PSŽ-u

Argentinac spokojan u Parizu.

Trener PSŽ-a Maurisio Poketino istakao je da kritike javnosti ne utiču na njega i njegov tim.

- Dobro sam, miran sam, osećam da imam podršku svojih igrača - rekao je Poketino, a zatim dodao:

- Razumem da nas neki ljudi kritikuju, poštujem njihovo mišljenje. Da li bismo mogli da igramo bolje? Da. Da li bismo mogli da napredujemo u određenim apsektima? Da. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << buka oko kluba nam neće pomoći.

Istakao je argentinski trener da ima jasnu viziju šta želi da uradi u Parizu.

- Mi, igrači i stručni štab, imamo jasnu ideju gde idemo. U procesu smo rasta, napretka. Stvara se veza. Nećemo dozvoliti da kritike utiču na nas. Pobeđujemo, u Ligi 1 imamo prednost od 11 bodova u odnosu na drugoplasiranog, obezbedili smo prolazak u narednu fazu u Ligi šampiona. Uprkos buri, nećemo odbaciti naše ideje, jer znamo da posle oluje dođu sunčani dani - zaključio je Poketino.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.