MASTERS PARIZ: Kraj za Kecmanovića, Zverev je bio prejak

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 18:38

MASTERS PARIZ: Kraj za Kecmanovića, Zverev je bio prejak

Meč je bio rešen za 56 minuta.

Aleksandar Zverev ipak je bio preveliki zalogaj za Miomira Kecmanovića. Nemački teniser savladao je Kecmanovića u dva seta (6:2, 6:2) za samo 56 minuta igre.

Odmah na startu meča je Zverev iskoristio prvu brejk loptu i oduzeo servis Kecmanoviću za vođstvo od 2:0. Četiri gema kasnije Nemac je još jednom stigao do brejka, zatim vođstva od 5:1 i ubrzo je osvojio prvi set.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

Nitša se nije promenilo ni u drugom setu. Ovoga puta je Zverev brejk priliku dobio i iskoristio u trećem gemu, dok je još jednu propustio u petom gemu. Nemac je bio veoma siguran na svom servisu i Kecmanović nije uspeo da ga ugrozi, dok je Zverev u sedmom gemu četvrti putu u meču napravio brej i zatim rešio meč u svoju korist.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.