MARINA POSLE DEBAKLA: Cilj je da izborimo barem kvalifikacije za Pariz

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 17:33

MARINA POSLE DEBAKLA: Cilj je da izborimo barem kvalifikacije za Pariz

Crna Gora ili Francuska rival u borbi za odlazak na OI.

Ženska košarkaška reprezenatcija Srbija je ostala bez zlata i medalje na Evropskom prvenstvu! U pravoj demonstraciji sile Belgija je u četvrfinalu pobedila izabranice Marine Maljković sa 93:53 (28:8, 21:23, 22:14, 22:8)

- Ništa, ekipa Belgije je veliki favorit i imaju najboju igračicu Evrope koja apsolutno dominira i potpuno zasluženo su došli do ove pobede i ovo je realnost. One su nas kao mi onda Slovačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedle i spustile na zemlju još u prvoj četvrtini i uz to imale 60% za tri poena, a mi sve promašili i teško je pričati o bilo čemu kada izgubiš 40 razlike. Čestitam Belgiji, jasno je zašto su glavni kandidati za zlato - rekla je Marina Maljković.

Motivacija?

- To se ne dovodi u pitanje, već naše stanje i videli smo već stanje Tine Krajišnik i Crvendakić koja je propustila prvi deo i to se vidi... Francuska ili Crna Gora nema tu ništa lakše ili teže biće preteško ma ko da bude i naravno da je ogroman cilj da izborimo barem kvalifikacije za Pariz - kazala je selektorka za Sportklub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.