Lili Kolins otkrila neočekivane detalje o četvrtoj sezoni serije Emili u Parizu VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 08:06

Lili Kolins otkrila neočekivane detalje o četvrtoj sezoni serije "Emili u Parizu" VIDEO

Glavna zvezda popularne serije "Emili u Parizu" Lili Kolins otkrila je da će pariske kulise u četvrtoj sezoni zameniti druge, podjednako šarmantne evropske prestonice.

Dragocene informacije za sve fanove ove serije objavljene su na Netfliksovom događaju za obožavaoce TUDUM u Brazilu, gde je glumica govorila o tome šta publika može da očekuje ​​u novoj sezoni.

Lili Kolins je jasno stavila do znanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da radnja nove sezone ima nekoliko priča čiji rasplet publika željno iščekuje. Jedna od njih uključuje Alfija, koji verovatno pokušava da zaleči slomljeno srce nakon saznanja da Emili još uvek gaji snažna osećanja prema Gabrijelu.

Gledaoce zanima i hoće li Gabrijelov restoran zaslužiti prestižnu Mišlenovu zvezdicu, da li će Mindi i njen bend nastupiti na Evrosongu i šta čeka Kamij i Silvije.

Odlazak u "večni grad"

Ipak, najvažnija informacija koju je Lili Kolins otkrila jeste da bi Emili mogla da ode na “praznike u Rimu”. Svakako će i četvrta sezona obilovati zanimljivim modnim primercima, ukusnom hranom i istorijskim znamenitostima, a odlazak u “večni grad” seriji će dati novi polet.

Kako je glumica istakla, biće i puno zabave, mode i više drame, prenosi Kinofilm.hr. Tokom cele četvrte sezone Emili analizira svoje želje i težnje i nastoji da pronađe odgovor na pitanje - da li je ono što želi zaista ono što joj treba?

S obzirom na popularnost serije, teško je očekivati da će četvrta sezona ponuditi odgovore na sva ova pitanja. Netfliks sigurno neće žuriti sa završetkom ove sage. I sam tvorac serije Deren Star izjavio je da Emil, nakon četvrte sezone, očekuje još puno života u Parizu.

Za sada još nije potvrđen datum početka emitovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.