Lepa Pariska noć na novosadskom Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa "Pariska noć" na novosadskom "Štrandu"

Iako je "Štrand" u Novom Sadu najposećeniji kad je napolju preko 30 stepeni, svežije veče u petak nije sprečilo naše sugrađane da u velikom broju dođu na plato i uživaju u atmosferi Vudi Alenovog filma "Ponoć u Parizu".

Bilo je to kao u vreme kad je grad svetlosti vibrirao uz gitaru Đanga Rajnharta i violinu Stefana Grapelija 20-tih godina prošlog veka.

Na momente moćna, na momente nežna i senzualna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << interpretacija Ane Stayer očarala je mnoge posetioce te "Pariske noći" na "Štrandu".

Violinista Sergej Šapovalov i gitarista Daniel Beja, samostalno, ali i zajednički isprepletajući svoje virtuozne deonice, muzicirali su, potpuno se posvetivši instrumentima. Kontrabasista Fedor Ruškuc je svojim izvođenjem i tehničkim umećem u mnogome doprineo autentičnosti zvuka ovog benda, dok je Predrg Đurić sve vreme davao odličnu ritmičku podršku. Bila je to lepa "Pariska noć" priređena na našem "Štrandu"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.