Lepa Brena: Srce mi je puno kad decu vidim na okupu

Izvor: Story, 14.Jun.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Srce mi je puno kad decu vidim na okupu

Pred sam polazak na romantični odmor u Pariz u koji je putovala sa suprugom Bobom, legendarna pevačica Lepa Brena proslavila je dvadeset treći rođendan svog prvenca Stefana žurkom u njihovom porodičnom domu

Lepa Brena sa porodicom, foto: Story press

Dok se spremala na put u Pariz gde je sa suprugom Slobodanom pratila mečeve na čuvenom teniskom turniru Rolan Garos, folk zvezda Lepa Brena (54) >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << evocirala je uspomene sa porodične proslave na kojoj se nazdravljalo u čast njenog sina Stefana. Naime, 21. maja, na dan kada je pre dvadeset tri godine rođen, priredili su žurku. Pevačica uvek s radošću organizuje zabave u svom domu, a naročito ako je povod neko od njenih naslednika. Stefan je nekoliko dana pre proslave doputovao iz Amerike u želji da nakon uspešne godine na koledžu priredi žurku sa najmilijima, među kojima su i njegova braća Filip (31) i Viktor (17).

- Svako dete koje se odvoji od porodice kad krene na školovanje, preko noći potpuno se uozbilji. Sigurno da je i Stefan sada mnogo zreliji i odgovorniji, pa više ne moramo da ga proveravamo. Živi sam i vredan je, za dvanaest meseci položio je ispite za tri semestra i ostao mu je još jedan pa očekujemo da će ga krajem ove ili početkom sledeće godine završiti – priča ponosna majka koja je s posebnom pažnjom organizovala rođendansku proslavu za svog naslednika.

- Pozvao je celo svoje društvo iz detinjstva. Mnoge od te dece nisam prepoznala, odrasli su i promenili se, a sećam ih se kad su bili baš mali. Sada su to već zreli ljudi, jedni studiraju, drugi rade, neki su pred ženidbom. Interesantno ih je videti kao odrasle ljude, a i lepo je biti u njihovom društvu – nastavlja Brena koju dvadesetog oktobra očekuje proslava pedeset petog rođendana. Iako je voljna da svojoj deci organizuje glamurozne proslave, za sebe ne želi takve fešte.

- Ne umem da objasnim zašto, ali nikada nisam volela svoj rođendan. Pošto sve ide svojim tokom, uživam u tome da gledam svoje sinove kako rastu i u kakve ljude se razvijaju. A najlepše od svega toga je kad ih vidim sve zajedno, tako mlade, slatke, lepe, zdrave i srećne dok biraju svoje životne puteve. Volim da sam s njima, da upijam svaki trenutak njihove radosti i mladalačke energije. Sada mi je jasno i to koliko je bitno imati zdravu porodicu i dobro okruženje za dete, a toga postaneš svestan tek kad porastu. Vidiš koliko si napravio jaku i stabilnu ličnost, što je divno – kaže pevačica.

Piše: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.