Lejdi Gaga trećim albumom pokušava da ostane na pop tronu

Izvor: Politika, 09.Nov.2013, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga trećim albumom pokušava da ostane na pop tronu

PARIZ – Američka pevačica Lejdi Gaga pokušava da zadrži titulu „kraljice popa” s trećim albumom „Artpop”, koji je u Evropi imao lošije kritike a u SAD izlazi naredne nedelje, saopšteno je danas u Parizu.

„Za Artpop, iz simboličnih razloga, stala sam ispred ogledala, skinula sam svoju ekstravagantnu odeću, periku i šminku i obukla sam crno odelo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << rekla sebi 'sada treba da dokažeš da si briljantna bez svega ovoga'“, rekla je pevačica za jesenje izdanje časopisa Gracija.

Njujorčanka, koja je svoj uspeh postigla pođednako muzičkim hitovima i neobičnim izgledom, morala je da operiše kuk što je odložilo snimanje trećeg albuma.

Za „Artpop”, ona smatra da će biti njen najbolji album.

Muzički kritičari koji su slušali njen poslednji album rekli su da se on ne razlikuje od prethodna dva - „The Fame” i „Born This Way”.

Na novom albumu ponovo pominje svoje fantazije, želju za seksom, drogom, modom i kreativnošću.

Britanski mediji su naveli da na njenom novom albumu „PopArt „ima dosta dobrog popa, dok reč art teško da se čuje”.

„Poslednja ekstravagancija Lejdi Gage i njena želja da ističe svoju slavu, veličinu i neustrašivost je besprekorna, što ne znači da je uvek zanimljiva”, dodali su mediji.

U međuvremenu, Lejdi Gaga (27), čije je pravo ime Stefani Germanota, imala je nastup na dodeli MTV video muzičkih nagrada , a najavljeno je da bi mogla da postane prvi muzičar koji će 2015. pevati u svemiru.

Beta

objavljeno: 09.11.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Hoće li Lejdi Gaga sačuvati pop tron?

Izvor: B92, 09.Nov.2013

Američka pevačica Lejdi Gaga pokušava da zadrži titulu "kraljice popa" s trećim albumom "Artpop", koji je u Evropi imao lošije kritike a u SAD izlazi naredne sedmice, saopšteno je danas u Parizu.."Za ‘Artpop’, iz simboličnih razloga, stala sam ispred ogledala, skinula sam svoju ekstravagantnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.