LeWeb ’10 revolucija

Blog: Eniac, 16.Dec.2010, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LeWeb ’10 revolucija

Prosla 3 dana od kako sam se vratio iz Pariza, pa opet nikako da rezimiram svoje predivno LeWeb iskustvo, donekle predstavljeno sa postovima prvog i drugog dana. Razlog lezi u prehladi koja me je jedva docekala po povratku iz Pariza. Nespavanje, jurcanje da se vidi sto vise Pariza za kratak vremenski period posle zaista naporne konferencije uzeli su svoj danak, ali eto ipak vas necu ostaviti bez istog.

Photo by NewMedia.mk
Krenucu pompezno :) LeWeb je najvece strucno desavanje na kom sam bio u zivotu. 3000 ljudi na jednoj konferenciji je neverovatno puno, prostor u kome se ista odrzavala ne mogu da uporedim ni sa cim dostupnim u Beogradu. Najblize receno to su filmski studiji specijalno za ovu priliku uredjeni za konferenciju....

Nastavak na Eniac...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Eniac. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Eniac. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.