Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna o napadu u Parizu

PARIZ - U centru Pariza u toku dana došlo je do velike policijske akcije. Naime, nakon dojave, za koju se ispostavilo da je lažna građani su obaviješteni da izbjegavaju centar grada, a policija je opkolila područje, zaustavila saobraćaj i angažovala helikopter koji je preletao područje.

Dojava je bila o napadu koji se navodno dogodio u jednoj pariškoj crkvi. Kako je prenio Independent "Čula se pucnjava. Helikopteri nadlijeću područje, a na socijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mrežama su se pojavila upozorenja da stanovništvo ne ide prema centru grada."

❗PARIS : Suivi - Gros dispositif de police à Étienne Marcel, un hélicoptère survole le quartier. |@RemyBuisine pic.twitter.com/C1viI8bO5S

Na zvaničnom twitteru policije Pariza stoji da je policijska akcija završena i da je opasnost prošla.

#leshalles fin du dispositif pic.twitter.com/XUQd6WpI7a

Pojedini francuski mediji su od samog početka javljali da se radilo o lažnoj uzbuni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.