Lažna dojava o bombi u avionu Er Fransa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2010, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi u avionu "Er Fransa"

RIO DE ŽANEIRO -

Putnički avion kompanije "Er Frans" prinudno je sleteo na severoistok Brazila nakon dojave da se u letilici nalazi bomba, za koju se kasnije utvrdilo da je lažna.

Svih 405 putnika i 18 članova posade bezbedno su evakuisani sa leta 443, na liniji Rio de Žaneiro-Pariz, izjavio portparol aerodroma Infraero Horhe Andrade.

Portparol "Er Fransa" u Brazilu izjavio je da je ženski glas obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međunarodni aerodrom u Riju o postavljenoj bombi oko 30 minuta po poletanju aviona.

Kontrolni toranj je obavestio posadu i doneta je odluka o sletanju u Resife, rekao je portparol i dodao da pregledom letilice nije pronađen nikakav eksploziv, preneo je AP.

Avion je bio na istom pravcu kao i avion, takođe "Er Fransa", koji se juna prošle godine srušio na severoistoku Brazila, kada je poginulo svih 228 putnika i članova posade.

Uzrok te nesreće nije konačno utvrđen, a brazilske vlasti su nekoliko puta odbacile mogućnost da je namerno srušen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u avionu

Izvor: B92, 11.Jul.2010

Rio de Žaneiro -- Putnički avion Er Fransa na letu iz Rio de Žaneira za Pariz zbog lažne dojave o bombi morao je prinudno da sleti u Resife, na severoistoku Brazila... Svih 405 putnika i 18 članova posade bezbedno su evakuisani iz Er Fransovog aviona boing 747, po prinudnom sletanju, precizirala...

Nastavak na B92...

Pretnja bombom prizemljila avion

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2010

Putnički avion Er Fransa na letu iz Rio de Žaneira za Pariz zbog lažne dojave o bombi morao je prinudno da sleti u Resife, na severoistoku Brazila, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Radio 021...

Avion 'Er Fransa' sa 405 putnika prinudno sleteo zbog dojave o bombi

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Jul.2010

Putnički avion kompanije "Er Frans" prinudno je sleteo na severoistok Brazila nakon dojave da se u letilici nalazi bomba, za koju se kasnije utvrdilo da je lažna. Svih 405 putnika i 18 članova posade bezbedno su evakuisani sa leta 443, na

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Avion Er Fransa prinudno sleteo zbog dojave o bombi

Izvor: Glas javnosti, 12.Jul.2010, 07:16

RIO DE ŽANEIRO - Putnički avion Er Fransa na letu iz Rio de Žaneira za Pariz zbog lažne dojave o bombi morao je prinudno da sleti u Resife, na severoistoku Brazila...Svih 405 putnika i 18 članova posade bezbedno su evakuisani iz Er Fransovog aviona boing 747, po prinudnom sletanju, precizirala je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.