Lažna dojava o bombi u Ajfelovom tornju

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi u Ajfelovom tornju

Ajfelov toranj, najpoznatiji turistički objekat u Parizu, koji je nekoliko časova bio zatvoren za posetioce zbog, kako se ispostavilo, lažne dojave da je postavljena bomba, ponovo je otvorena za javnost.

Policija je nakon dojave blokirala oblast oko toranj, a pošto je izvršena provera "čelična dama" je ponovo otvorena za javnost.

Služba zadužena za održavanje Ajfelove kule potvrdila je informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je izvršena evakuacija, ali nije dala više detalja.

Lažne dojave o tome da je postavljena bomba često su razlog evakuacije posetilaca Ajfelovog tornja, simbola Pariza.

Ove godine Ajfelova kula je u dva navrata bila evakuisana zbog lažne dojave o postavljenoj bombi. Jednom 30. marta, a drugi put 9. avgusta.

Ajfelov toranj, jedan od najposjećenijih spomenika u svetu, svakog dana poseti između 10.000 i 32.000 ljudi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.