LEONARDO JASAN: Došlo je vreme da Mbape napusti Pariz

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 20:26

LEONARDO JASAN: Došlo je vreme da Mbape napusti Pariz

Francuskom reprezentativcu naredne sezone ističe ugovor.

Polako se zagreva situacija oko statusa Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu. Francuski reprezentativac ima ugovor do 30. juna naredne godine za Svecima, a već je najavio da ne želi da produži ugovor sa timom iz glavnog grada Francuske. Mbape je član Pari Sen Žermena od 2017, a na 260 utakmica je postigao 212 golova.

Mbape navodno želi da nastavi karijeru u Real Madridu, ali tek na kraju naredne sezone što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi značilo da Svedi ostaju bez obeštećenja. Nekadašnji sportski direktor Svetaca Leonardo smatra da bi Francuz trebalo što pre da napusti klub iz Pariza.

 - Kada pogledate njegovo ponašanje tokom poslednje dve godine, jasno je da on još nije sposoban da bude vođa tima. On je sjajan igrač, ali nije vođa. On je odličan strelac, ali nije kreativan. Teško je graditi tim oko Mbapea - rekao je Leonardo. - Mislim da je došlo vreme da napusti Pariz i za njegovo dobro, ali i za dobro PSŽ-a. Nije važno ni gde će da ode, samo je bitno da ode. PSŽ je postojao pre Mbapea, postojaće i posle njega. On je u PSŽ-u već šest godina, a u tom periodu čak pet drugih klubova je osvajalo Ligu šampiona.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.