LAKI LUZER: Dušan Lajović ipak u glavnom žrebu Mastersa u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 09:50

LAKI LUZER: Dušan Lajović ipak u glavnom žrebu Mastersa u Parizu

Rival u prvom kolu Francuz Bendžamin Bonzi.

Dušan Lajović će uprkos porazu u finalu kvalifikacija učestvovati na Mastersu u Parizu, ali kao srećni gubitnik.

Iako Lajović nije uspeo da savlada Amerikanca Markusa Girona za plasman u glavni žreb Pariza, ipak će se naći u njemu, a protivnik u prvom kolu biće mu Francuz Bendžamin Bonzi, 87. igrač planete.

Srpski teniser je tokom celog meča finala kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlično parirao Amerikancu, koji je 57. igrač sveta pa je bio veoma blizu pobede. U trećem setu je Duci gubio s 2:5 u gemovima, ali je uspeo da se izvuče i izjednači na 5:5, ali je na kraju izgubio sa 5:7, 7:5, 6:7 (7:4),

U prvom kolu kvalifikacije Lajović je savladao Francuza Frensisa Halisa sa 3:6, 7:5, 7:6 (7:0). Na kraju mu je, izgleda, ponestalo snage za Girona.

Srbin je u grad svetlosti stigao sa tri vezana poraza, od kojih su dva u prvom kolu Stokholma i Bazela, od Lorenca Sonega 6:4, 3:6, 4:6 i Huberta Hurkača 6:7 (2:7), 3:6.

Dušanu se ipak sreća osmehnula i kao 53. igrač planete će pokušati da što bolje iskoristi priliku koja mu se ukazala.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.