Kuva u Parizu: Tijago Silva prozvao direktora

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kuva" u Parizu: Tijago Silva "prozvao" direktora

Zagonetan odgovor kapitena Pari Sen Žermena posle poraza u Liverpulu.

Foto: Guliver/Getty images/Thananuwat Srirasant

Posle prvog kola Grupe C Lige šampiona, Pari Sen Žermen nalazi se na poslednjem mestu tabele pošto je izgubio od Liverpula (2:3), a Crvena zvezda i Napoli odigrali 0:0.

Parižani i ove sezone imaju ogromne ambicije na međunarodnoj sceni, međutim, nisu dobro počeli.

Posle utakmice na Enfildu, u kojoj je njegov tim uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izjednači posle 0:2, ali ne i da izbegne gol Firmina u drugom minutu nadoknade, kapiten "svetaca" Tijago Silva podržao je saigrače, istakavši da je ponosan na njih, ali je "prozvao" sportskog direkotra Enrikea Antera.

Učinio je to na pitanje o igri veznog reda.

"Nemam odgovor na to pitanje. O tome bi trebalo da pričate sa Anterom", kratko je rekao Brazilac, a francuski mediji navode da je time istakao svoje nezadovoljstvo načinom na koji je klub odradio letnji prelazni rok.

Protiv Liverpula, u utorak uveče, u veznom redu Pari Sen Žermena igrali su Rabio, Markinjos i Di Marija. Da li će tako biti i 3. oktobra kada na "Parku prinčeva" bude gostovala Crvena zvezda, videćemo...

Pogledajte najzanimljivije detalje sa obe utakmice 1. kola Grupe C Lige šampiona, koje vam ekskluzivno donose MONDO i Arena Sport:

Liverpul - Pari sen Žermen 3:2 (2:1)

/Staridž 30, Milner 36p, Firmino 90+2 - Menije 40, Mbape 83/

Izvor: Arena sport/MONDO

Crvena zvezda - Napoli 0:0

Izvor: Arena sport/MONDO
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.