Kristijan Lubutan režira kabare (VIDEO)

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Lubutan režira kabare (VIDEO)

Odrastajući u Parizu, Kristijan Labutin često je svoje slobodno vreme trošio gledajući čuvene kabare predstave, a sada je dobio prilku da sam stvori deo predstave čuvenog kabarea Crazy Horse kako bi obeležio 20 godina postojanja svoje modne kuće.

Kabaretske predstave Crazy Horse čuvenije su po razgolićenosti izvođačica nego po modnim trendovima.

Kristijan Labutin bio je zadužen za četiri scene zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa britanskim modnim kreatorom Markom Fastom kabaretske predstave nazvane „Vatra".

„Moje prve kolekcije cipela bile su inspirisane ženama kabarea, međutim, jedno je praviti cipele inspirisane njima, a sasvim drugo cipele za njih u kojima mogu da igraju. Cipela nije ništa bez žene koja će je nositi. Sa druge strane i Mark je bio pred izazovom pošto od njega uvek traže da pokrije žene, ovaj put trebalo je da ih razgoliti", izjavio je Labutin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.