Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 19:08

Kraj i za Lajovića

I Dušan ispao sa mastersa u Parizu

Od četvorice srpskih tenisera na mastersu u Parizu, trojica su već ispala!

Posle Filipa Krajinovića, kojeg je izbacio Felisijano Lopez u ponedeljak i Lasla Đerea, koji je danas predao meč Kevinu Andersonu nakon sedam gemova (5:2), takmičenje je završeno i za Dušana Lajovića.

Za sat i po vremena igre Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je poražen od francuskog igrača Adrijana Manarina sa 2:0 u setovima – 7:6, 6:3. Francuz će u drugoj rundi igrati protiv Jošihita Nošioke.

Potpuno izjednačen je bio prvi set, viđena je samo jedna brejk šansa i to za Manarina u šestom gemu, koju je Lajović neutralisao. U taj brejku je takođe bilo neizvesno i tesno, ali je Francuz bio bolji sa 7:5.

Manarino je bio bolji igrač u drugom delu meča. Ispustio je dve brejk lopte u prvom gemu, ali nije u petom, kada je poveo 3:2. Do kraja meča Lajović nije imao nijednu šansu da oduzme servis rivalu, na kraju je desila kontra stvar, Francuz je u poslednjem gemu brejkom došao do pobede.

Od srpskih igrača ostao je u Parizu još Miomir Kecmanović, koji u prvom kolu igra protiv Džona Milmana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.