Konkurs za programe u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za programe u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je Konkurs za predlaganje programa/projekata u oblasti kulture i umetnosti za Kulturni centar Srbije u Parizu u 2019. godini.

Konkurs je objavljen je u dnevnom listu "Politika" i na sajtu Ministarstva kulture i informisanja, a biće otvoren do 8. aprila 2019. godine.

Kako se navodi, pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija.

Cilj konkursa je razvoj srpsko-francuske kulturne saradnje pružanjem podrške i promocijom već realizovanih uspešnih projekata i uspešnih pojedinaca, u svojoj oblasti, koji će biti sufinansirani ili finansirani za predstavljanje u Francuskoj, kaže se u objavi konkursa.

Precizira se da programi koji se predlažu treba da su prevashodno namenjeni upoznavanju sa srpskom kulturom i približavanju dostignuća srpske umetničke scene francuskoj publici.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poziv za programe u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Izvor: SEEcult.org, 09.Mar.2019

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je Konkurs za predlaganje programa/projekata u oblasti kulture i umetnosti u Kulturnom centru Srbije u Parizu u 2019. godini. Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.