Komunalci u Parizu ratuju s pacovima, puni kontejneri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci u Parizu "ratuju" s pacovima, puni kontejneri

Sve veći broj pacova izlazi iz kanalizacije na površinu, a gradski zvaničnici i "hvatači" pacova traže načine da ih se reše.

Na video snimcima vidi se stotine pacova u kontejnerima, a dnevnik Parizien apelovao je na gradske vlasti da nešto preduzmu, prenosi AP.

Gradska skupština saopštila je da je preduzela mere da istrebi pacove, s obzirom da se njihov broj na ulicama francuske prestonice značajno povećao u poslednje dve godine.

Portparol sektora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji se bavi uništavanjem pacova saopštio je da napori gradskih vlasti neće imati efekta ukoliko prethodno ne budu doneti propisi kojima bi se zahtevala redovna inspekcija u zgradama i kažnjavali izletnici koji bacaju đubre van mesta predviđenih za to.

On je dodao i da su na porast broja pacova na gradskim ulicama uticale obilne kiše, koje su prethodnih dana padale, kao i blaga zima i veliki broj gradilišta u Parizu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Pariz preplavljen pacovima

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2018

Sve veći broj pacova u Parizu izlazi iz kanalizacije na površinu, a gradski zvaničnici i "hvatači" pacova traže načine da ih se reše...Na video snimcima vidi se stotine pacova u kontejnerima, a dnevnik "Parizien" apelovao je na gradske vlasti da nešto preduzmu...Gradska skupština saopštila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.