Izvor: Danas, 12.Apr.2023, 18:31

Komemoracija legendarnom novinaru: Pravi omaž Živadinu Mitroviću napravili su Vladimir Veličković, Bata Mihailović i dobar deo francuske javnosti, apelujući 2007. protiv njegove smene sa mesta direktora Kulturnog centra u Parizu

Od legendarnog novinara i urednika Studija B u vreme njegove najslavnije i najznačajnije epohe za demokratizaciju zemlje, i nekadašnjeg direktora Kulturnog centra Srbije u Parizu Živadina Mitrovića, koji je ostavio dubok trag u našoj kulturi, ali i u Francuskoj, oprostili su se danas njegove kolege, prijatelji i brojni poštovaoci, na komemoraciji organizovanoj u Press centru Udruženja novinara Srbije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.