Kolima se zaleteo na terasu restorana, ima povređenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 18.Sep.2021, 19:43

Kolima se zaleteo na terasu restorana, ima povređenih FOTO/VIDEO

Pariz -- Vozilo se zaletelo u terasu ispred restorana u gradu Fontaineblu, u blizini Pariza, pri čemu je povređeno nekoliko osoba.

Policija i ekipe hitne pomoći izlaze na lice mesta.

Snimci na društvenim mrežama u subotu prikazuju policiju koja ograđuje područje nedaleko od Palate Fontenblo, čuvenog francuskog srednjovekovnog dvorca, dok se na jednoj fotografiji vidi crni automobil nasred terase >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << restorana, sa stolicama razbacanim oko njega.

Video zapisi ukazuju na to da su hitne službe evakuisale povređene uz pomoć helikoptera. Prvi izveštaji sugerišu da su tri osobe povređene u incidentu, dok je novinski sajt Actu.fr izvestio da je najmanje šest osoba povređeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena automobilom uletela u baštu restorana, najmanje troje povređenih

Izvor: RTS, 19.Sep.2021, 07:32

Jedna žena je svojim automobilom uletela u baštu restorana u francuskom gradiću Fontenblo, 55 kilometara udaljenom od Pariza, a tom prilikom povređene su najmanje tri osobe. . Policija je potvrdila listu Figaro da u incidentu ima povređenih, a da žena koja je vozila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.