Klub Nitsa otvara No Sleep binu

Izvor: Studnel.com, 22.Maj.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub Nitsa otvara No Sleep binu

Rebolledo je meksički muzički revolucionar, koji je publici poznat i kao polovina poznatog dvojca Pachanga Boys. Na promociji njegovog novog albuma Mondo Alterado u Parizu nastupili su i Maceo Plex i Jennifer Cardini. Ono što je specifično za ovog umetnika jeste da on u svom stvaralaštvu pored moćnih tekstova pesama koristi i oktanski zvuk sportskih automobila.
The Hacker, koga mnogi prepoznaju pod nadimkom Mračni princ tehna, poznat je po >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << saradnji sa umetnicom Miss Kittin, kao i hitovima Frank Sinatra i Stock Exchange. Ovaj umetnik će gostovanje u Novom Sadu iskoristiti za promociju svoje izdavačke kuće Zone, za koju izdaju David Carreta, Gesaffelstein, Maelstrom, Jon Convex i drugi.
Di-džej Fra važi za jednog od najiskusniji di-džejeva španske scene, a redovan je gost kluba Nitsa, kao i festivala Primavera Sound. Popularnoj umetnici Tijani T će nastup na Exit-u, nakon Barselone i Beograda, biti treći u serijalu No Sleep žurki. Njeno pojavljivanje na Petrovaradinskoj tvrđavi predstavljaće nastavak saradnje između Exit-a i Primavera Sound festivala. Četvorodnevnu žurku u Novom Sadu otvoriće Klaus, koji važi za stalnog gosta No Sleep bine.
Posetioci ove bine imaće priliku da bar na četiri večeri budu gosti najpopularnijih andergraund klubova Evrope. Pored izvođača kluba Nitsa, publika će imati priliku da čuje zvuke tehno institucije Tresor iz Berlina, najpopularnijeg evropskog kluba Concrete iz Pariza i najuzbudljiviji klub Grelle Forelle iz Beča. Pored inostranih gostiju, na ovoj bini će se predstaviti i domaći klub Drugstore.
Prodaja jednodnevih karata za Exit je počela, a mogu se kupiti po ceni od 1990 dinara za prve tri večeri festivala, dok će cena karte za zatvaranje iznositi 2490 dinara. 

nitsarebolledothe hackerdj fratijana tklausexit festivalno sleep

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.