Klopova nova omiljena prodavnica - Doge zarađuju 110 miliona funti?!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2020, 23:16

Klopova nova omiljena 'prodavnica' - "Doge" zarađuju 110 miliona funti?!

Zanimljiv dvojac iz Lige 1.

"Redsi" su navodno već završili posao sa RB Lajpcigom, no čekamo zvaničnu potvrdu. Francuski mediji pak nisu saglasni sa tim tvrdnjama, Le 10 Sport prenosi da klub sa "Enfilda" prati dvojac Lila.

U pitanju su Viktor Osimen i Bubakari Sumare.

O nigerijskom napadaču smo već pisali kao o igraču koji se nalazu na Klopovom spisku, ove sezone je bio fenomenalan za 'doge' pošto je na 38 utakmica zabeležio učinak od osamnaest golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa šest asistencija.

Sumare je dete PSŽ, ali vezni igrač napušta Pariz 2017. godine da bi se u Lilu sjajno snašao te se njegova cena procenjuje na preko 40 miliona evra. Za Sumarea su zainteresovani i drugi giganti Premijer lige poput Čelsija i Mančester Junajteda, videćemo gde će traženi dvojac završiti.

Možda nastave svoju saradnju i van francuske Lige 1.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ako ne može Nejmar, dolazi mlađi, bolji i jeftiniji?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2020, 08:37

Zvuči nerealno, ali....Barselona kreće po Džejdona Sanča ukoliko ne uspe da potpiše Nejmara, preneli su i nemački Bild i katalonski Sport!..Nejmar je i dalje opcija broj jedan, ali Barselona nema 170 miliona evra da ga dovede, a PSŽ ne želi da spusti njegovu cenu, pa su pregovori već neko vreme...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.