Kit Ričards udario novinara

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kit Ričards udario novinara

Francuski mediji tvrde da roker Kit Ričards možda ima “sto godina”, ali udara kao dečko. Ponovni susret gitariste Rolingstonsa i švedskog novinara Markusa Larsona završio se tučom jer je roker u Parizu prepoznao autora teksta kojem se njegov bend kvalifikuje kao amaterski.

Ričards se vratio u Pariz u okviru "turneje” na kojoj promoviše svoju autobiografiju "Life”. Na jednom od intervjua roker >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prepoznao starog neprijatelja iz Švedske i zapretio mu da će ga "zapamtiti” i ukoliko mu se ne bude izvinio za tu "žvrljotinu”.

”Proganjaću ti decu u noćnim morama” pretio je Ričards Larsonu. Novinar je zakazao intervju u Kitovoj hotelskoj sobi i svedoci ovog događaja kažu da je rokeru trebalo deset minuta da prepozna Larsona, a kada ga je prepoznao - poludeo je.

- Ustao je i pitao me da li želim da ugasi svetla i da to rešimo kao muškarci. U početku sam samo bio iznenađen, mislio sam da se šali, ali onda sam shvatio da je ozbiljan i prepao se - ispričao je novinar lokalnim medijima.

Markus Larson dalje tvrdi da ga je Kit Ričards "udario glavom” i rekao mu da je srećan što je uopšte ostao živ. Portparol Kita Ričardsa je rekao da se gitarista zavitlavao za vreme intervjua i da je jedva "pomazio” novinara po glavi, koji je previše dao mašti na volju...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.